Direct contact
033 2540 440

EasyBackup.eu

Werking
Met EasyBackup kunt u eenvoudig backups maken van uw bestanden. Deze backups worden ge-comprimeerd, versleuteld en online verstuurd naar de EasyBackup server. Backup opdrachten kunnen eenvoudig aangemaakt worden en op ieder moment gepland worden. Na dat een backup opdracht voltooid is, wordt het resultaat overzichtelijk gemaild naar het mailadres van de gebruiker.

Veilig
Zowel tijdens het transport als tijdens de opslag van de data wordt er gebruik gemaakt van geavanceerde encryptietechnieken. U beheert hier zelf een code voor. Uw informatie is hiermee onleesbaar voor derden, ook voor STH Automatisering. De code heeft u nodig op het moment dat u een backup terugzet.

Geavanceerd
Dankzij het gebruik van incrementele backup worden alleen wijzigingen of nieuwe bestanden verzonden naar de server. Ook gewiste bestanden kunnen worden hersteld, bovendien kunt u bij het herstellen van bestanden kiezen uit verschillende oudere versies.

Compleet
Per backup opdracht kan er ingesteld worden hoeveel dagen wijzigingen bewaard moeten blijven. En zoveel dagen is ook het mogelijk om de bestanden te herstellen.

Voordelen:
1.    Meer gemak
De backup wordt nooit vergeten. Automatisch wordt tenminste een keer per dag een volledige backup gemaakt.
2.    Meer zekerheid
Per email een raport of de backup volledig geslaagd is.
3.    Meer privacy
De backups zijn volledig versleuteld, en kunnen alleen worden gelezen met uw eigen wachtwoord.
4.    Meer versies
Wij bewaren uw bestanden in verschillende versies. U hebt dus vanaf elke willekeurige computer toegang tot al uw werk, inclusief de versies van gisteren of eergisteren, van vorige week, vorige maand etc.
5.    Eenvoudig terugzetten
Het herstellen van bestanden kost weinig moeite. Login met uw browser op een beveiligde internet pagina en selecteer de bestanden die u nodig heeft. Overal, altijd en op elke computer.
6.    Minder kosten
Het maken van conventionele backups kost tijd en aandacht. Online backup is een volledig geautomatiseerd proces, zodat u uw aandacht weer op uw werk kunt richten. Bovendien bespaart u de kosten en moeite van DVD's of tapes, en de investeringen in tapedrives.