Direct contact
033 2540 440

Own Cloud bij STH Automatisering.


Het nieuwe werken is in Nederland de laatste jaren sterk gegroeid en geaccepteerd. Belangrijk is daarbij dat u en uw medewerkers "altijd en overal" kunnen beschikken over bestanden en bedrijfsdata.

Bestaande diensten
Diensten zoals Dropbox, Google Drive, Microsoft Skydrive zijn populair, maar komen nogal eens in opspraak als het gaat om security en privacy van bestanden. Ieder bedrijf wil natuurlijk dat bedrijfsdata op een veilige plaats staat en niet verspreid staat over de gehele wereld.Met Own cloud heeft STH zo'n oplossing voor handen.

Met ownCloud realiseert u een eigen "Cloud voorziening" op onze servers in ons datacentrum in Nederland. Hierdoor bent u er altijd zeker van dat uw gegevens op een goede manier zijn opgeslagen en toch altijd toegankelijk zijn. Daarnaast worden de bestanden gecontroleerd op virussen en wordt er dagelijks een back-up van gemaakt. U heeft hiermee uw eigen cloud omgeving binnen bereik.

Gebruiksgemak

Uw medewerkers vinden ownCloud zo makkelijk dat ze het ook daadwerkelijk gaan gebruiken. Of u nu verbinding zoekt met een mobiel apparaat (smartphone, tablet), vanaf uw eigen werkplek of via de webbrowser; met ownCloud zijn al uw bestanden direct beschikbaar en klaar voor gebruik!

Apps die gebruik makkelijk maken

Er zijn Apps beschikbaar voor STH ownCloud die draaien op een iPad, iPhone of Android toestel. U heeft vanaf deze apparaten direct toegang tot de bestanden die in de cloud staan. Het is ook mogelijk om direct vanaf uw smartphone bestanden te plaatsen in de cloud. Uw eigen cloud!

Managed Cloud

STH Automatisering levert managed ownCloud diensten. Wij houden de servers die in een geclusterde omgeving draaien continue in de gaten en zorgen dat de omgeving up-to-date en gebackupped is. Ook de ownCloud software updaten wij zodra nieuwe versies beschikbaar en getest zijn want veiligheid staat bij ons voorop. STH Automatisering heeft servers in Nederland staan bij gerenommeerde datacentra. Geen servers in Amerika waar de patriot act op van toepassing is.