Direct contact
033 2540 440
STH maakt it persoonlijk

Internetverbinding over glasvezel, wat is dat nu eigenlijk?

Glasvezel is de snelst mogelijke internetverbinding. Via haarfijne glasvezel draden worden lichtsignalen verstuurd, daardoor treedt er bijna geen signaalverlies op. Het is een zeer betrouwbare en duurzame manier om signalen over grote afstanden te vervoeren en dat met de snelheid van het licht! en dat al vanaf €179,- per maand voor een 100/100mbit aansluiting...

Interessant, maar hoe gaat dat nu in zijn werk?

De digitale infrastructuur op een bedrijventerrein moet van topkwaliteit zijn om nu én in de komende tientallen jaren economisch te kunnen concurreren met andere terreinen. Dat geldt ook voor de bedrijventereinen in Nijkerk. Al jaren is hier het internet via koper/xDSL vaak onvoldoende qua snelheid en was glasvezel voor veel bedrijven te duur.
Met de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk komt razendsnel internet nu beschikbaar tegen gunstige voorwaarden!

De aanleg van dit glasvezelnetwerk vraagt om een (inschrijf)collectief waaraan zoveel mogelijk bedrijven hopelijk meedoen. Als we die target met elkaar halen, kunnen we eindelijk gebruik maken van een snel, stabiel en betrouwbaar netwerk tegen een gunstig tarief. Door nu te participeren in het collectief, verzekert u zich van supersnel glasvezelinternet van 100/100Mb/s tot 1000/1000Mb/s, een razendsnelle aansluiting op een  FTTO - Fiber To The Office glasvezelnetwerk en van tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. maarliefst € 1750 euro Twijfel dus niet en meld u aan en verspreid het nieuws want hoe meer deelnemers, hoe sneller we kunnen starten.

Wat zijn onze voordelen t.o.v. ons huidige netwerk?

Met een glasvezelverbinding heeft u om te beginnen snel en betrouwbaar internet met een gelijke up- en downloadsnelheid. Maar glasvezel betekent veel meer dan sneller surfen, grote bestanden versturen en downloaden. Er zijn veel diensten die over het internet geleverd kunnen worden waarbij een optimale verbinding van belang is. Een aantal voorbeelden:

- Telefonie
Bellen over internet, ofwel Voice over IP, heeft een aantal voordelen ten opzichte van bellen via een traditionele centrale. Met VoIP kan er onbeperkt gebeld worden in Nederland en wordt er afgerekend per gebruiker tegen een vast bedrag per maand. Dit met behoud van nummers en eventueel te combineren met mobiele telefonie.
- Back-Up 
Een snelle en stabiele internet verbinding maakt het mogelijk om meerdere keren per dag automatisch uw bestanden, databases, e-mail en virtuele servers op te slaan in een beveiligd datacenter zodat uw ICT omgeving tegen nagenoeg elk risico is beschermd.
- Software in de Cloud
Door de stabiele snelheid, kan veel software kan online afgenomen worden. Dit is vele malen goedkoper dan reguliere software, omdat er geen dure licensies moeten worden aangeschaft en u alleen betaald voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Daarnaast geeft u met software uit de cloud de lasten uit handen van onderhoud.
- Overige diensten
In feite kan alles met een IP adres worden aangeboden over glasvezel: alarmering, cameratoezicht, klimaatcontrole, pinnen, toegangscontrole etc. Steeds meer diensten en apparaten worden aan het internet ontsloten. Met een glasvezelverbinding kunt u binnenkort van al deze zakelijke diensten gebruik maken.

Welke opties heb ik qua snelheid en wat gaat dat kosten?
Vanaf €179,- per maand heeft u al een 100/100mbit aansluiting...
Andere opties variëren van 50Mbit tot maarliefst 5Gbps! Informeer ons vrijblijvend naar de voorwaarden, we helpen u graag persoonlijk!

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?
Stuurt u ons een e-mail op glasvezel@sth.nl, benader uw accountmanager of bel ons op 033 254 0440 en kies voor optie 1.

Ik heb nog maar één vraag, waar kan ik mij aanmelden?
U kunt het aanmeldformulier hier invullen.