Direct contact
033 2540 440

Automatisering

Of het nu gaat om het leveren en installeren van uw computer, of om het beheer van uw servers of telefonie hardware. Kwaliteit is en blijft altijd onze leidraad. Met onze passende ICT voorzieningen leveren, installeren en beheren alle soorten hard- en software die nodig zijn om uw organisatie optimaal te ondersteunen. Onze sterk beveiligde servers met optimale back-up capaciteit bieden u de zekerheid van een veilige opslag van al uw documenten. Daarnaast beheren wij uw netwerk dag en nacht, zodat u altijd kunt rekenen op een goed lopend ICT- en telefonienetwerk. Mochten er onvoorzien toch problemen opduiken, dan zorgen wij dag en nacht zo snel mogelijk voor een passende oplossing.

Installeren hard- en software
Installatie van uw hard- en software is maatwerk. Daarom komen wij graag bij u langs om de mogelijk heden voor uw ge met de benodigde netwerkkabels en eventuele extra randapparatuur. Zo bent u altijd verzekerd van een passende oplossing.

Installatie nieuwe software
Is uw PC, network of printerinstallatie toe aan nieuwe software? Ook daar kunnen wij in voorzien. Wij werken uitsluitend met bekende en betrouwbare software merken, zodat uw besturingssysteem altijd aansluit op uw behoefte.

Onderhoud op locatie en buiten kantooruren
Als ondernemer bent u altijd druk. Zeker overdag. Daarom installeren wij niet alleen overdag, maar ook ‘s avonds. Zo kan uw bedrijf op volle toeren blijven draaien, terwijl wij uw netwerksysteem ‘onzichtbaar’ optimaliseren.

Dagelijkse server- en netwerkobservatie en reparatie
Ook na de installatie van uw hard- en software laten we u niet in de steek. Door onze real-time servermonitor houden wij uw netwerk en servers dagelijks intensief in de gaten. Zo kunnen we tijdig ingrijpen bij eventuele storingen en uw network optimaal inzetten.
Onze helpdesk staat hierbij 24/7 tot uw dienst. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal werkend systeem.

Storing?
Een storing is altijd lastig. Daarom staat STH altijd garant voor een snelle oplossing. Zo bent u altijd verzekerd van een deskundige hulp bij storingen. In principe leveren wij u via de online applicatie support. Veel netwerkproblemen lossen we zo op afstand op, waardoor u zo snel mogelijk geholpen wordt. Daarnaast staat onze helpdesk telefonisch of zonodig ter plekke garant voor
een goede oplossing van uw problemen op software gebied.

Webhosting
Naast het inrichten en beheren van uw network hebben we ook ruimte voor webhosting. Dankzij de dubbele opslagcapaciteiten blijft uw website ook bij een storing in de harde schijf gewoon bereikbaar. Bovendien wordt elke dag een backup gemaakt van alle data door een speciale backupserver. Er kunnen dus nooit gegevens verloren gaan.
Onderhoudswerkzaamheden zullen altijd op de daarvoor bestemde pagina vermeld worden.