Direct contact
033 2540 440

Beheer
Natuurlijk wilt u dat uw ICT-omgeving optimaal blijft functioneren. Elke storing in de techniek betekent immers een storing in uw organisatie. Daarom biedt STH Automatisering u verschillende contracten voor systeembeheer. Wanneer u ons uw network laat beheren, bent u altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare back up. De software maakt dagelijks een backup naar onze beveiligde server, waar uw wordt opgeslagen in een zeer modern en goed beveiligd datacenter. Dit proces is volledig geautomatiseerd. Onze controle software rapporteert direct alle waarschuwingen aan ons, zodat we tijdig kunnen ingrijpen in geval van storing. Zo blijft uw automatisering altijd in optimale conditie. Mocht zich toch een storing voordoen, dan bieden we meteen eerste hulp. We komen naar u toe óf lossen het probleem op afstand op.

Beheerpakketten
Omdat elk bedrijf anders is, heft u keuze uit verschillende beheerpaketten, of een combinatie daarvan.

Proactief beheer
Met een proactief beheerovereenkomst wordt uw system continu gemonitord. Bij eventuele storingen grijpen wij direct in. Daarnaast installeren we actief de nieuwste updates en slaan al uw gegevens veilig online op. Wanneer uw harde schijven vollopen of uw intern geheugen niet voldoende ruimte biedt, ontvangt u hierover direct een waarschuwing. Wij houden uw network nauwkeurig in de gaten door dagelijkse controle van de DNS, IP en gateways en het eventueel aanpassen hiervan.

Remote support
Een groot deel van het systeembeheer en probleemdetectie is op afstand te realiseren door middel van installatie van een remote control programma. Hierdoor kunnen wij in geval van problemen, eenvoudig uw fileserver en/of werkstation overnemen. Mocht het probleem niet via de remote support opgelost kunnen worden, dan maken wij direct een afspraak op locatie. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing van uw probleem.
Op elke fileserver en/of werkstation die binnen de overeenkomst valt, zal er een remote beheer programma geïnstalleerd worden.

EasyBackup.eu
EasyBackup.eu maakt eenvoudig automatisch backups van al uw bestanden en gegevens. De gegevens worden veilig opgeslagen op uw EasyBackupserver. Deze server Nadat uw backup voltooid is, wordt het resultaat overzichtelijk gemaild naar het mailadres van de gebruiker.

Veilige opslag
Natuurlijk wilt u verzekerd zijn van een veilige opslag voor uw back ups. Daarom maken wij gebruik van geavanceerde encryptietechnieken, waardoor uw informatie onleesbaar is voor derden. Alleen u en/of uw medewerkers beschikken over de toegangscode. Het Data Center wordt 24/7 bewaakt. Ook zorgen wij voor een stabiele omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid. Nadert u het datalimiet van Backup Online? Dan wordt deze automatisch verhoogd. U bent zo altijd zeker van geslaagde backups en zullen er nooit geen gegevens verloren gaan.
Automatisch en ongemerkt
Het aanmaken van de kopieën gebeurt ‘s nachts. Het dagelijkse werk kan dus altijd doorgaan en ondervindt geen enkele hinder van de back-ups die gemaakt worden.

Kosten
Als rasechte ICT’ers houden wij van helderheid. Daarom betaalt u een vast bedrag per maand voor al uw ICT beheer. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u flexibel met automatisering omgaan.

Meer weten?
Tijdens een gratis adviesgesprek denken wij graag met u mee. Klik hier om een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs aan te vragen.