Direct contact
033 2540 440
STH maakt it persoonlijk

Referenties

 • Stichting Vakgarage

  Stichting Vakgarage te Nijkerk, de enige merk onafhankelijke garageformule in Nederland laat STH sinds een paar jaar het netwerkbeheer en sinds kort de telefonie regelen.

  De samenwerking met STH is erg prettig. Ze denken met je mee en geven goede adviezen. Omdat je vaste contactpersonen hebt binnen STH kun je efficiënt werken en communiceren. Ze zijn transparant, eerlijk en weten waarover ze het hebben. Het is een betrouwbare partij die alles voor je regelt. Wij zijn blij met onze keuze voor STH!


  Stichting Vakgarage
 • Bouwbedrijf Rodenburg: T. Rodenburg

  Ze verstaan hun vak
  Het jonge en dynamische bedrijf Rodenburg richt zich op drie overkoepelende diensten: bouwkundige brandpreventie, bouwkundige realisatie en zorgoplossingen. STH verzorgt voor Rodenburg de telefonie en het netwerkbeheer. Ze hebben alles aangelegd en zijn al vanaf het begin betrokken. “Wij hebben voor STH gekozen,” zo begint directeur Tim Rodenburg, “omdat we veel gemeen hebben. Ze zijn transparant en oplossingsgericht, net zoals wij. Daarnaast hadden we al snel door dat ze hun vak goed verstaan.”

  Respectvolle benadering
  “We zijn erg tevreden over STH, alles verloopt goed. Natuurlijk loop je wel eens tegen uitdagingen aan, dat hou je toch met software, maar de manier waarop STH daarmee omgaat is heel netjes. Ze gaan enorm respectvol met hun klanten om waardoor je echt het gevoel hebt dat je wordt begrepen. Daarnaast zijn ze ook eerlijk en open. Ze durven het aan te geven als ze het zelf ook een uitdaging vinden. Dan zeggen ze gewoon: ‘Hier moeten we zelf ook even goed naar kijken, geef ons wat tijd.’ Dat vind ik prettig samenwerken.”

  Oplossingsgericht en up-to-date
  “Ik zie STH als een bedrijf dat heel oplossingsgericht denkt, zowel op de korte als op de lange termijn. En daarnaast merk ik dat ze zich goed blijven verdiepen in de markt, waardoor we altijd up-to-date informatie van ze krijgen. Ze volgen de ontwikkelingen op de voet. Het is gewoon een hele fijne partij om mee samen te werken.”


  Bouwbedrijf Rodenburg: T. Rodenburg
 • Baan & van Horssen: C.J. Baan

  Problemen zijn snel opgelost
  Voor de accountants en belastingadviseurs van Baan & Van Horssen verzorgt STH al vele jaren het netwerkbeheer. “Dat gaat heel goed.” aldus vennoot Kees Baan. “Natuurlijk is er wel eens iets aan de hand, maar dat wordt altijd op korte termijn opgelost. En als het echt goed mis is, dan maken ze daar direct tijd voor vrij.”

  Jong en dynamisch
  “Ik weet dat het een enorm cliché is, maar STH is voor mij echt een jong en dynamisch bedrijf. Ze houden de markt goed in de gaten en weten daardoor altijd wat er speelt. Ze blijven niet hangen in inmiddels achterhaalde technieken of werkwijzen. Ze zijn up-to-date. En dat geldt niet alleen voor de eigenaren, maar ook voor alle medewerkers. Ze hebben echt de juiste kennis in huis.”

  “Onze samenwerking met STH verloopt heel prettig, we hebben een goede klik met ze.”


  Baan & van Horssen: C.J. Baan
 • Finitouch: R. Krijnen

  Goede klik
  Finitouch is een interieurbouwbedrijf dat de inrichting voor kantoren en gebouwen in het hogere segment verzorgt. STH regelt vrijwel alles voor Finitouch, van telefonie en computers tot aan het netwerk en onderhoud. “Wij hebben destijds voor STH gekozen omdat het erg goed klikte. Ze zijn hier een hele tijd geweest en ze gaven ons simpelweg een goed gevoel. Daarnaast was ook de scherpe prijs dik in orde, dat is natuurlijk ook een voordeel. Maar in eerste instantie was de goede klik de belangrijkste reden om voor STH te kiezen.”

  Concreet en eerlijk
  “Tot nu toe zijn we uiterst tevreden over STH. Al in het begin kwamen zij met hele concrete voorstellen die precies aansloten bij onze wensen. Ze maakte het allemaal niet groter dan het was. Andere partijen boden ons van alles aan wat we niet per se nodig hadden, maar STH was concreet en eerlijk.”

  Betrouwbaar
  “Het belangrijkste en beste aan STH vind ik hun betrouwbaarheid. Ik durf alles bij hen neer te leggen, ik kan erop vertrouwen dat het geregeld wordt. Zij kunnen natuurlijk ook elk moment van de dag in ons systeem, dus dan is het wel belangrijk dat je ze kunt vertrouwen.”

  “Concluderend zijn we heel tevreden over STH, het is een goede partij. We raden het iedereen aan.”


  Finitouch: R. Krijnen
 • Axance: H. Bomas

  STH bevalt goed
  Afbouwbedrijf Axance ontwerpt, levert en bouwt creatieve oplossingen voor kantoor en zorg. Daarbij onderscheiden zij drie gebieden: de afbouw van kantoren, de afbouw van tandartspraktijken en het realiseren van gezondheidscentra. “Tot nu toe bevalt STH heel goed,” vertelt directeur Harald Bomas.

  Begrijpelijk verhaal
  “Zo’n anderhalf jaar geleden waren we op zoek naar een nieuwe partij om alles te installeren. Er moest het een en ander aangepast worden, waaronder ons netwerk en de servers. Uiteindelijk hebben we toen voor STH gekozen. Zij waren heel duidelijk en transparant, terwijl ik andere partijen juist wat ondoorzichtig vond. STH had bovendien een goed en vooral begrijpelijk verhaal. Ook hun prijs was prima. ”

  Van A tot Z
  “Mijn ervaring met STH is dat ze vooral een hele betrouwbare partij zijn. Ze regelen alles van A tot Z, zonder teveel poeha. Ze zijn lekker concreet en helder, daar houd ik van. We krijgen precies wat we willen. Ik kan wel zeggen dat STH een goede keuze is geweest”


  Axance: H. Bomas

"STH is transparant, eerlijk en ze weten waarover ze het hebben"

Stichting Vakgarage
Geef zelf uw reactie
daarom STH automatisering
 • Persoonlijke aandacht
 • Proactief meedenken
 • Verbinden en niet vastbinden
 • U staat centraal
 • Oplossingen op maat